HEADER DESIGN BLOG YUYU ZULAIKHA








DESIGN 1 . simple dan sedikit ringan dari header design kedua



dan ini header kedua yang agak berat kerana terlalu kompleks dan resoulution yang besar.




Design Collection pada kali ini adalah header design yang direka khas untuk Blogger Yuyu Zulaikha sebagai tanda terima kasih atas penerimaan untuk blog aku di HafizRahman untuk sponsor Giveaway beliau. Dan in adalah hadiah kepada beliau .hehe .Sila rujuk entry Sponsor Header Untuk Yuyu Zulaikha | Aku Pakai Skirt Biru

Ada dua design yang direka. Pada awalnya hanya satu tetapi file terlalu besar dan kemudian buat satu lagi. So yuyu pilih la nak yang mana satu nak. tak mau pun tak pa.he



HR prefer penggunaan header pertama sebab lebih ringann. Lebih kurang sama berat dengan blog IrineNadia. So kalau anda selalu masuk blog irine, tau la berat or tidak. Lebih kurang macam tu la.hehe

4 comments:

Blogger Template by Clairvo